Η Τεχνολογία NuFlow

Επισκευή Αποχέτευσης Χωρίς Σκάψιμο

Πως λειτουργεί

Η διαδικασία

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως έρευνα μέσα στο σωλήνα με την βοήθεια “Έγχρωμης κάμερας CCTV σωλήνα”, καθαρισμός με υψηλή πίεση, εποξειδικές ρητίνες, μπορούμε να βρούμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στα συστήματα αποχέτευσης. Η διαδικασία αποκατάστασης σωληνώσεων με την επί τόπου επισκευή ακόμα και κομμένου σωλήνα, δίχως σκάψιμο και γκρεμίσματα, είναι ένα από τα πιο ευέλικτα συστήματα επισκευής στον κόσμο. Μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε είδους σωλήνων με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση, συμπεριλαμβανομένων των PVC, πήλινων, αμιάντων, γαλβανισμένων χάλυβδινων, χυτοσιδηρών, χάλκινων, fiberglass και από σκυρόδεμα και HDPE.

Μπορούμε να επισκευάσουμε σωλήνες με διαμέτρους από 40 mm έως 1.000 mm , καθώς και μεγαλύτερους, με την επαναστατική, γρήγορη , οικονομική και αποτελεσματική μέθοδο Nuflow. Αν έχετε σωλήνες αποχέτευσης, υδρορροών, εμπορικών αποβλήτων ή αγωγών πόσιμου νερού κάτω από μπετόν, δρόμους, ή πατώματα εργοστάσιων, αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Σχεδόν κάθε σωλήνας οποιουδήποτε σχήματος μπορεί να αποκατασταθεί από εμάς στην Nuflow, συμπεριλαμβανομένων κάθετων ή οριζόντιων, τετραγωνικών, ορθογωνικών ή στρογγυλών διατομών σωλήνα, γωνίες 90 μοιρών, διακλαδώσεις κ.α. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε κάθε είδους σωλήνα, με όποιο συνδυασμό διάμετρου ή μήκους. Η διαδικασία Nuflow της επί τόπου αποκατάστασης, είναι το πιο ευέλικτο σύστημα επιδιόρθωσης παγκοσμίως.

  • Πριν κάθε εργασία , η αποχέτευση πρώτα ελέγχεται και ερευνάται. Χρησιμοποιούμε μια ειδική κάμερα σωλήνα για να προσδιορίσουμε και να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος. Η σωλήνωση στη συνέχεια καθαρίζεται χρησιμοποιώντας υψηλής πίεσης νερό. Όταν η απόφραξη υποχωρήσει ο σωλήνας είναι έτοιμο για την εσωτερική επίστρωση με εποξειδικό υλικό.
  • Η επένδυση μας είναι κατασκευασμένη ​​από ειδικό συνθετικό ύφασμα που είναι εμποτισμένο με ειδικά σχεδιασμένη εποξειδική ρητίνη η οποία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στερεοποιείται σε ένα ενιαίο και πολύ ανθεκτικό υλικό, με το οποίο μπορούμε να επισκευάσουμε ακόμα και σωληνώσεις από τις οποίες λείπουν κομμάτια. Έτσι, ακόμα και σε χρονικό πλαίσιο μερικών ωρών και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και ταλαιπωρία, μπορούμε να αποκαταστήσουμε βλάβες για τις οποίες μπορεί να χρειαζόταν μέρες , ίσως και εβδομάδες για να αποκατασταθούν με τον παραδοσιακό τρόπο.
  • Η κάθε επένδυση της σειράς Blueline , κατασκευάζεται ειδικά για το μέγεθος και την διάμετρο της σωλήνωσης σας. Έπειτα εισάγεται στη σωλήνωση και τοποθετείται με την βοήθεια της κάμερας του σωλήνα, φουσκώνεται με ένα ειδικό εργαλείο , αναγκάζοντας έτσι την επένδυση να λάβει το σχήμα του σωλήνα και να επικαλύψει όποια κενά , ρωγμές ή όποια άλλα προβληματικά σημεία του σωλήνα . Μετά από κάποιο διάστημα το οποίο χρειάζεται για να στερεοποιηθεί η ρητίνη, το ειδικό μηχάνημα που ανάγκασε την επένδυση να πάρει το σχήμα της σωλήνας αφαιρείται,ολοκληρώνοντας έτσι την όλη διαδικασία και καταστεί την σωλήνωση άμεσα έτοιμη για χρήση.

Εφαρμογές

  • Δίκτυο αποχέτευσης

  • Υδρορροές

  • Φρεάτια

  • Στήλες εξαερισμού

  • Βιομηχανικές εφαρμογές πίεσης

  • Πισίνες

Πιστοποιήσεις

Έχετε προβλήματα διαρροής, σπασμένες ή κατεστραμένες σωλήνες;

Καλέστε μας για εσωτερικό έλεγχο και καταγραφή με κάμερα.